I år blev det ingen lång 4 veckors semester men nästan en vecka fick vi ihop och passade på att åka till Veddö. Trots blandat väder hade vi det riktigt bra! Hundarna älskar verkligen att vara där, dom har stor yta som dom kan röra sig fritt på. Nära till bad och trevlig promenadväg 🙂 Bättre kunde vi inte få det med tanke på omständigheterna.

Vi promenerade i naturreservatet där, då kan man träffa på kor som går fritt och betar. Det gjorde vi! Där vi mötte dom ena dagen var vi dessutom tvungna att passera ganska nära (typ 2-3 meter) för att komma vidare till nästa sektion. En efter en tittade dom upp på oss, en stund hade vi ca 10 tjurar som stod och studerade oss noggrant. Man kan säga att vi passerade så fort vi vågade samtidigt som ”gör inga plötsliga rörelser” upprepades som ett mantra i tankarna.

Naomi skadade tyvärr sin tass på tredje dagen. Hon skar sig väldigt illa i tassen när hon badade så vi fick besöka en veterinär i fjällbacka då jag inte kunde få rent såret själv, det var för djupt och gjorde väldigt ont. Hon tyckte det var tråkigt att behöva ta det lugnt sista dagarna men sånt är livet 🙂

Tid för fotografering en härlig kväll fanns också!