Idag fick jag äntligen testat vårt nya inköp. Pawfix är en platta som fungerar som en klofil, när hunden kraffsar så trillar det ut godisar på sidan (som man fyller på i mitten). För alla som har lite svårt med att klippa klorna så rekommenderar jag den starkt, man behöver ju fortfarande kanske klippa lite för att jämna till och sporrarna. Eventuellt bak beroende hur hunden naturligt sliter sina klor. Våra hundar sliter ofta bakklorna bra själva. 

Vill även nämna ryktena som sprids om att sjukdomen i Norge skulle ha kommit till Sverige än så länge inte är annat än rykten. Ha is i magen och håll koll på SVA där kommer det upp information om det skulle vara så att man misstänker fall i Sverige. Vill man följa läget i Norge är en bra källa Mattilsynet.

Ada är frisk nu tycker hon, att hon opererades för enbart 11 dagar sedan är nu ett minneblått säger hon. Vi kämpar med att försöka hålla henne i stillhet. Idag tog vi bort stygnen och det verkar läka fint. Liten svullnad på ett ställe som vi hoppas bara är en irritation av stygnen. Vi är så tacksamma för att resan med pyon förhoppningsvis närmar sig sitt slut och kan rikta vår energi mot nya mål och utmaningar! 🙂